Webdesign & webdevelopment

Betaalbaar webdesign

Een website bouwen is niet zo moeilijk.” Maar een GOEDE website bouwen wel! Een goede website zit technisch goed in elkaar, is gebruiksvriendelijk, heeft de juiste uitstraling, is geschikt voor smartphones, is makkelijk te beheren én goed vindbaar. En het liefst ook nog betaalbaar. Kan dat? Ja! Door iemand met passie voor het vak aan het werk te zetten.

Professionele website voor een lage prijs

Doordat ik als freelancer vanuit huis werk en dus weinig vaste lasten heb en nergens aan vast zit, kan ik moderne, praktische websites leveren die wel goedkoop zijn maar er níet goedkoop uitzien.

Voor ieder webdesign-project geef ik (vrijblijvend) uitleg en advies over de mogelijkheden. We bespreken samen wat de wensen, eisen en mogelijkheden zijn. Op basis daarvan maak ik een offerte op maat. Geen vaste pakketten, dus geen kosten voor opties die je niet gebruikt! Ook zit je bij mij niet vast aan maandelijkse of jaarlijkse kosten voor onderhoud. Uiteraard geef ik hierover wel persoonlijk advies. Kijk voor een indicatie van de tarieven op DesignstudioTwente.nl

Meer over Webdesign Losser

Zelf je website beheren met WordPress

Wil je zelf graag de content van je website beheren? Geen probleem! De websites die ik ontwerp en ontwikkel, lever ik altijd op met een CMS. Hiermee kun je zelf de inhoud van je website beheren. In de meeste gevallen kies ik voor het WordPress CMS. Niet alleen omdat dit systeem gratis is, maar ook omdat het vele andere voordelen heeft:

  • gebruiksvriendelijk
  • flexibel: makkelijk uit te breiden met nieuwe functionaliteit
  • modern (en constant in ontwikkeling om modern te blijven)
  • vele basis-templates (themes) beschikbaar: met de juiste kennis en ervaring is dit snel te installeren en dus voordelig!
  • maatwerk is geen probleem, bijv. een uniek ontwerp of speciale functionaliteit
  • biedt een goede basis voor zoekmachine-optimalisatie (SEO)
  • vele plug-ins beschikbaar om de site nóg beter of mooier te maken

Ook als je zelf al een eind op weg bent met je website, maar ergens vastloopt, kan ik je helpen met de ‘finishing touch’. Daarnaast geef ik ook Photoshop Workshops.

Lees meer over WordPress of informeer naar de mogelijkheden.


UITGELICHTE WEBDESIGN PROJECTEN

Bekijk meer voorbeelden van ontworpen websites in mijn portfolio.