Webdesign & webdevelopment

Betaalbaar webdesign

Een website moet vindbaar zijn, gebruiksvriendelijk zijn, de juiste uitstraling hebben, makkelijk te beheren zijn, en toch betaalbaar blijven. Kan dat? Ja! Door iemand met passie voor het vak aan het werk te zetten.

Professionele website voor een lage prijs

Doordat ik als freelancer vanuit huis werk en dus zeer weinig vaste lasten heb en nergens aan vast zit, kan ik moderne, praktische website leveren tegen voordelige tarieven.

Voor ieder webdesign-project geef ik (vrijblijvend) uitleg en advies over de mogelijkheden. We bespreken  samen wat de wensen/eisen zijn. Op basis daarvan maak ik een offerte op maat. Geen vaste pakketten, dus geen kosten voor opties die je niet gebruikt! Ook zit je bij mij niet vast aan maandelijkse of jaarlijkse kosten voor onderhoud. Kijk voor een indicatie van de  tarieven op DesignstudioTwente.nl

Meer over Webdesign Losser

Zelf je website beheren met WordPress

De websites die ik ontwerp en ontwikkel, lever ik vrijwel altijd op met een achterliggend CMS. Hiermee kun je zelf de inhoud van je website beheren. In de meeste gevallen kies ik voor het WordPress CMS. Niet alleen omdat dit systeem gratis is, maar ook omdat het vele andere voordelen heeft:

  • gebruiksvriendelijk
  • flexibel: makkelijk uit te breiden met nieuwe functionaliteit
  • modern (en constant in ontwikkeling om modern te blijven)
  • vele basis-templates (themes) beschikbaar: met de juiste kennis en ervaring is dit snel te installeren en dus voordelig!
  • biedt goede opties voor zoekmachine-optimalisatie (SEO)
  • vele plug-ins beschikbaar om de site nóg beter of mooier te maken

Lees meer over WordPress of informeer naar de mogelijkheden.


UITGELICHTE WEBDESIGN PROJECTEN

Bekijk meer voorbeelden van ontworpen websites in mijn portfolio.