Photoshop workshops


Fotobewerking en ontwerpen in Photoshop

Wil je aan de slag met Photoshop maar krijg je niet het resultaat dat je zou willen? Ben je te veel tijd kwijt aan het zoeken naar de juiste tools en functies? Dan is een Photoshop workshop misschien iets voor jou.

Als freelance ontwerper heb ik ruim 15 jaar ervaring met Photoshop. Sinds 10 jaar geef ik maatwerk Photoshop-workshops. Hierin behandel ik de basis van beeldbewerking en/of grafisch ontwerpen, o.a. met vectoren. Welke onderwerpen aan bod komen, hangt van van je wensen.

Naast de standaard Photoshop workshops biedt ik ook workshop aan voor Photoshop Elements (goedkopere en iets beperkte variant van Photoshop).

Individueel of in groepen

Naast individuele workshops (particulier en zakelijk) is het ook mogelijk om workshops te boeken voor kleine groepen, dit maakt het per persoon goedkoper.

De Photoshop workshops zijn zeer geschikt voor:

  • Fotografen die hun foto’s willen optimaliseren
  • Grafisch ontwerpers die handiger willen worden met Photoshop
  • Webshop eigenaren die hun productfoto’s willen aanpassen (bijv. achtergrond weghalen of vervangen in Photoshop)
  • Influencers die hun foto’s willen optimaliseren voor social media (Instagram, Facebook etc)
  • Social Media Managers, Marketing & Communicatie medewerkers en Social Advertising Specialisten die mooie afbeeldingen voor hun mediakanalen willen ontwerpen.


Flexibel maatwerk en persoonlijk advies

Doordat de workshops individueel zijn, kunnen we ons richten op de punten waar je zelf aan wilt werken. Het zijn geen vaste pakketten met een vast aantal uren: je kunt zelf aangeven hoeveel uur je nodig denkt te hebben. Hierin ben ik zeer flexibel.

Workshops op locatie

De Photoshop workshops vinden plaats op locatie, hiervoor kom ik langs bij jou/jullie op kantoor (of thuis, in het geval van freelancers en startende ondernemers). Voor workshops in Losser, Enschede en Oldenzaal worden geen reiskosten gerekend, daarbuiten wel.

Kosten

Een workshop duurt gemiddeld zo’n 1,5 à 2 uur. Dit is afhankelijk van je wensen. Het uurtarief voor de workshops is €65,- excl. BTW. Voorafgaand aan de eerste workshop biedt ik een gratis kennismakingsgesprek waar we samen het niveau en de doelen bespreken. We kijken wat je al weet en kunt en wat je nog graag wilt leren. Op basis daarvan stellen we samen een plan op voor één of meerdere workshops. Uiteraard kan dit plan in de loop van de tijd altijd worden bijgesteld.

Omdat de workshops volledig zijn afgestemd op je niveau, ben je dus geen tijd of geld kwijt aan onnodige uitleg, we ‘skippen’ gelijk door naar het punt waar je wilt beginnen of waar je vastloopt. Door handelingen op de juiste manier aan te leren en d.m.v. handige trucjes/shortcuts kun je op de lange termijn veel tijd (en dus geld) besparen.

Interesse? Bel 06-19915260 of stuur even een berichtje via het contactformulier.