Over Webdesign Losser

Freelance webdesigner en grafisch ontwerper Kim Vlaardingerbroek uit Losser, Twente

Freelance webdesigner & ontwerper

Webdesign Losser is een onderdeel van Designstudio Twente: het bedrijf van freelance webdesigner en grafisch ontwerper Kim Vlaardingerbroek. 

Al vele jaren werk ik vol enthousiasme aan grafische ontwerpen en websites.  Tijdens mijn studie (Toegepaste Kunst en Techniek – Saxion Hogeschool Enschede en daarna de minor Digital Media & Multi-broadcasting – Oulu University in Finland) werd ik regelmatig gevraagd om websites, logo’s, posters, kaarten en andere dingen te ontwerpen voor vrienden en bekenden. Dat heb ik jarenlang met veel plezier gedaan naast mijn baan in loondienst bij een webdesignbureau in Gelderland.

Ruim vijf jaar lang heb ik op die manier als freelance ontwerper veel ervaring opgedaan. De kring met tevreden klanten werd steeds groter. Het opstarten van mijn eigen ontwerpstudio (uiteraard met toestemming van mijn werkgever) was de volgende stap. Dat is inmiddels al ruim 10 jaar geleden!

De kracht van mijn studio zit ‘m vooral in het ‘groot zijn door klein te blijven‘. Ik hoef géén fancy kantoor, géén bestickerde auto, géén ‘kijk-mij-eens’ reclame en al helemaal geen personeel in dienst. Op die manier kan ik mijn prijzen laag houden én al mijn energie richten op het werk dat ik voor klanten maak. En dat werkt. Want tevreden klanten blijven nieuwe klanten aanbrengen en ik merk dat mijn groeiende portfolio steeds meer klanten over de streep trekt. Hoe cliché het ook is; ik vind het belangrijk dat ik voldoening haal uit mijn werk. Dat ik mensen kan helpen om hun bedrijf of organisatie te laten groeien. Ik ben pas tevreden als de klant dat ook is!

Deze website geeft informatie over mijn werkzaamheden als freelance designer. Ook kun je hier uitleg vinden over webdevelopment & CMS en grafische vormgeving. In mijn portfolio kun je een aantal voorbeelden vinden van gemaakt gerealiseerde projecten.

Mijn kleinschalige ontwerpstudio is gevestigd in Losser en sinds 2009 ingeschreven bij de KvK.

BTW-ID: NL001585505B04

Contact opnemen

Webdesignbedrijven en reclamebureaus

Meestal werk ik rechtstreeks voor startende ondernemers, ZZP’ers, MKB’ers maar ook grotere bedrijven en multinationals. Daarnaast werk ik soms in opdracht van webdesignbedrijven of reclamebureaus, bijv. op projectbasis. Of ik kan tijdelijk even bijspringen in het geval van  personeelstekort door vakantie of ziekte.

Ik heb werkervaring opgedaan bij reclamebureaus en webdesignbedrijven in Enschede, Almelo, Apeldoorn en omgeving Arnhem/Nijmegen. Daarnaast heb ik gewerkt met verschillende ICT- en IT- en mediabedrijven uit Losser, Apeldoorn, Enschede, Zwolle en Leiden. Maar de meeste logo’s en websites heb rechtstreeks in opdracht van bedrijven, ZZPers of particulieren gemaakt.

Twents vakwerk

Ik ben geboren en opgegroeid in Losser, een dorp vlak aan de Duitse grens bij Oldenzaal en Enschede. Vanuit hier werk ik als freelance webdesigner voor heel Nederland, maar voornamelijk voor bedrijven in Twente / Overijssel. Aangezien ik zeven jaar in Apeldoorn heb gewoond heb ik in Gelderland ook een fijne klantenkring opgebouwd. Afstand hoeft zeker geen probleem te zijn. Lang leve e-mail, telefoon & WhatsApp!

Prijzen/tarieven

Elke opdracht is maatwerk. Ik bied dus ook geen vaste pakketten met vaste prijzen aan.  De kosten baseer ik op het aantal uren dat ik aan de opdracht werk. Dit bepalen we van te voren samen, zodat je achteraf nooit voor verrassingen komt te staan. Je weet vooraf wat je kunt verwachten, welke extra opties er zijn en wat de bijbehorende kosten zijn.

De prijs voor een website of een logo is dus is zeer afhankelijk van de wensen en eisen van de klant. Als je al een duidelijk beeld hebt van wat je wilt laten ontwerpen, kan ik efficiënter werken en dit kan tijd – en dus geld – schelen.

Kijk voor een indicatie van mijn tarieven op DesignstudioTwente.nl

TL;DR: voor voordelig vakwerk moet je even contact met me opnemen. Ik regel dat 😉