Wat kost een website?

De kosten voor het laten ontwerpen en bouwen van een website lopen zeer sterk uiteen. Je zou het kunnen vergelijken met het kopen van een auto: voor een paar honderd euro kun je een ‘auto’ kopen, maar dan mag je weinig eisen stellen aan het design, de snelheid, de veiligheid en wat er allemaal op- en aan zit. Goede service zal waarschijnlijk ook niet bij die prijs zijn inbegrepen…. 

Voor € 7.500 à 15.000 kun je iets zeer degelijks hebben waar je waarschijnlijk nog jaren mee vooruit kan. Voor € 100.000 heb je prachtig vormgegeven maatwerk: snel, veilig en met alles erop en eraan!

Alles daar tussenin is mogelijk…. Het ligt er dus maar net aan wat je wensen/eisen zijn en hoe simpel of luxe het moet worden.

Kijk voor een indicatie van mijn  tarieven op DesignstudioTwente.nl

Een website voor elk budget

Doordat ik als freelancer niet vast zit aan bepaalde richtlijnen en regels, kan ik voor iedere onderneming een website maken die aansluit bij het budget. Maar bedenk wel dat naarmate het aantal wensen stijgt, het budget vaak ook stijgt.  Je kunt om te beginnen natuurlijk een goedkope, simpele website in elkaar laten zetten.

Maar dan…
…wil je eigenlijk toch een contact- of offerteformulier omdat er anders weinig response is op de site. Of je wilt graag recente berichten of foto’s plaatsen zodat bezoekers een reden hebben om terug te keren. Of een routekaart. Of een leuke actie. Of interessante links. En de contactgegevens moeten worden aangepast, dit kun je zelf niet even snel voor elkaar krijgen! Het is belangrijk om hier van te voren goed over na te denken.

Omdat ik voor iedereen een passende site wil maken, met een gebruiksvriendelijk CMS dat aansluit aan je wensen, kan ik geen prijzen noemen voordat ik weet wat je wensen zijn. Geef ze even door m.b.v. het contactformulier, en je ontvangt vrijblijvend een kostenplaatje.

Een goed CMS loont zich vaak snel

Eigenlijk lever ik bijna geen websites meer op zonder Content Management Systeem (lees ook: Wat is een CMS?). Dit omdat ik vind dat je altijd en op elk moment zelf de inhoud van je website moet kunnen aanpassen. Het loont zich altijd als je een website hebt waar je in de toekomst iets mee kunt! 

« gratis tips & adviezen