Illustraties, fotografie en fotobewerking

Workshop fotobewerking

Zit je weleens te knutselen met Photoshop maar krijg je niet het resultaat dat je zou willen, terwijl je het juist zelf wilt kunnen? Of besteed je veel te veel tijd aan het zoeken en proberen? Dan is een workshop Photoshop misschien iets voor jou.

Sinds 2010 kort ben ik gestart met het geven van Photoshop-workshops. Hierin behandel ik de basis van fotobewerking. Doordat de workshops individueel zijn, kunnen we ons richten op de punten waar je zelf aan wilt werken. Je kunt zelf aangeven hoeveel uur je nodig denkt te hebben. Het is ook mogelijk voor kleine groepen, dit maakt het per persoon goedkoper.

Illustraties laten ontwerpen

Wil je illustraties laten maken voor drukwerk of voor je website? Bijna alles is mogelijk. Ik kan typetjes tekenen en uitwerken, foto’s omzetten naar tekeningen, maar ook technische tekeningen uitwerken. Daarnaast kan ik foto’s bewerken op allerlei manieren.

Foto’s laten bewerken

Rode ogen herstellen, meerdere foto’s combineren, beschadigde foto’s restaureren, kleuren aanpassen, achtergrond verwijderen: met het programma Photoshop kan het allemaal. Heb je foto’s die je zou willen laten aanpassen? Grote kans dat ik het snel voor je kan regelen.

Geef je wensen door en ik zal laten weten wat ik voor je kan doen.

Grenzeloos illustreren

Lijntekeningen, vectorillustraties, fotobewerkingen of een combinatie van dit alles… De wereld van de digitale illustraties is grenzeloos. Er zijn veel manieren om iets uit te beelden.

De functie van illustraties

Illustraties zijn een manier om websites of drukwerk minder saai te maken, maar het kan ook een uitleg verduidelijken. Toepasselijke afbeeldingen kunnen ervoor zorgen dat teksten eerder gelezen worden.

Het kan ook zorgen voor herkenbaarheid van een project of onderneming, voor logo’s worden ook vaak illustraties gebruikt.

« gratis tips & adviezen